Parran kuntopolulta on paikoin komeat näkymät. Kuvassa polku, kuusia ja radalta puiten välistä upeta näkymät.

Luonto-Parra

Monipuolisten mahdollisuuksien Parra

Luonto-Parran alueella on hyvät patikointi- ja hiihtomahdollisuudet. Alueelta lähtee monia luontoreittejä ja kuntopolkuja jotka soveltuvat niin lyhyille kuin myös pidemmille patikointiretkille. Lumisena talvena alueella on kattava hiihtolatuverkosto. Laduista vastaa Teuvan kunta. Osittain latuja hoitaa talkootyönä myös urheiluseura Rivakka.

Kesällä Parran uimalammet kutsuvat vilvoittavalle uintireissulle ja talvella on mahdollisuus avantouintiin.

Luonto-Parrasta löytyy 18 väyläinen frisbeegolfrata, monimuotoinen metsärata on kaikkien vapaassa käytössä. Rataa ylläpidetään talkoovoimin.

Pihapiirissä on päärakennus Parramaja ja lisäksi Pauli Nevala sali, joissa hyvät mahdollisuudet pitää syntymäpäiviä ja muita juhlia, samoin tilat ovat hyvät kokouksille ja koulutustilaisuuksille. Metsäkirkossa vanha luhtalato on saanut uuden tehtävän alttarina. Vuokrattavissa oleva Parran kota puulatoineen muodostaa metsään oman jännittävän pihansa.

Luonto-Parran pihapiiristä löytyy erikoinen nähtävyys, 24 metriä korkea keihäs. Patsas on pystytetty teuvalaisen olympiavoittajan Pauli Nevalan kunniaksi.

Lähellä sijaitsevassa Snowpark Parrassa on talvella mahdollisuus lasketella. Perheen pienemmille on käytössä ilmainen harjoittelurinne sekä pulkkamäki. Snowpark Parran pihapiiristä löytyy myös useampi tulipaikka ja rinteillä on näköalalaavut

Muuta Parrassa:

Parran laavu ja kivipellot

Parran uimalammet, grillikatos ja huvimaja

Parran kuntoreitti/latu

Teuvan vanhin puu ja Parran näköalapaikka

Retkeilyreitti/Latu Parra-Suksenjärvi-Pappilankangas

Retkeilyreitti/Latu Parra-Loukaja-Äystö

Snowpark Parran lähellä sijaitseva Parran Talvipuisto

Kuuntele lisää:

 

Kohteen tiedot päivitetty: 13.6.2024

Site proudly made by Creative Crue logo