Talvinen näkymä Parran kuntadadalta, kuvassa lumisia kuusia ja hiihtoladut.

Luonto-Parra

Monipuolisten mahdollisuuksien Parra

Luonto-Parran alueella on hyvät patikointi- ja hiihtomahdollisuudet. Alueelta lähtee monia luontoreittejä, jotka soveltuvat niin lyhyille kuin myös pidemmille patikointiretkille. Lumisena talvena alueella on kattava hiihtolatuverkosto. Laduista vastaa Teuvan kunta. Osittain latuja hoitaa talkootyönä myös urheiluseura Rivakka.

Kesällä Parran uimalammet kutsuvat vilvoittavalle uintireissulle ja talvella on mahdollisuus avantouintiin.

Luonto-Parrasta löytyy 18 väyläinen frisbeegolfrata, monimuotoinen metsärata on kaikkien vapaassa käytössä. Rataa ylläpidetään talkoovoimin.

Pihapiirissä on päärakennus Parramaja ja lisäksi Pauli Nevala sali, joissa hyvät mahdollisuudet pitää syntymäpäiviä ja muita juhlia, samoin tilat ovat hyvät kokouksille ja koulutustilaisuuksille. Metsäkirkossa vanha luhtalato on saanut uuden tehtävän alttarina. Vuokrattavissa oleva Parran kota puulatoineen muodostaa metsään oman jännittävän pihansa.

Luonto-Parran pihapiiristä löytyy erikoinen nähtävyys, 24 metriä korkea keihäs. Patsas on pystytetty teuvalaisen olympiavoittajan Pauli Nevalan kunniaksi.

Lähellä sijaitsevassa Snowpark Parrassa on talvella mahdollisuus lasketella. Perheen pienemmille on käytössä ilmainen harjoittelurinne sekä pulkkamäki. Snowpark Parran pihapiiristä löytyy myös useampi tulipaikka ja rinteillä on näköalalaavut

Kuuntele lisää:

 

Kohteen tiedot päivitetty: 2.3.2021

Site proudly made by Creative Crue logo