Talviurheilijan tietopankki

Talvilajien kanssa on yleensä yksi ongelma säiden vaihtelun takia, mistä tietäisi onko latu tai luistelukenttä kunnossa? Sää olosuhteiden vaihtelun takia ladut ja luistelukentät saattavat nopeastikkin mennä huonoon kuntoon.

Toinen ongelma on toki että missä ihmeessä latuja tai kenttiä onkaan lähialueilla. Ladut on listattu sivustollemme Luontokohteet ja reitit välilehdelle. Kategoria kohdasta voit näppärästi valita Ladut ja Suodata alueita kohdasta kunnan tai kaupungin, jonka tietoja haluat tarkastella. Jokaisen kohteen alle on listattu, mistä ladun ajankohtaista tietoa kannattaa tarkistaa. Latujen tiedot pohjautuvat sivustollamme kuntien antamaan tietoon ja ajankohtaisimmat talvikohteiden kuntoa koskevat tiedot löytyvätkin yleensä kuntien ja kaupunkien sivuilta tai kohdetta ylläpitävän yhdistyksen sivuilta.

Valitettavan monesti tiedot ovat kumminkin vaikeasti löydettävissä, tämän takia päätimme koostaa teille mahdollisia tietoja päivittäviä tahoja yhteen listaan.

Tieto on kunnilta ja kaupungeilta suoraan saatua tai sitten itse kokemuksella hyväksi havaittua.

Kauhajoki

Kauhajoen kaupunki käyttää Ulkoilukaveri sovellusta latutietojen päivittämiseen. Sieltä löytyvät myös ulkojäiden ja pulkkamäkien tilanteen. Ulkoilukaveriin pääset tästä.

Kauhajoen kävely- ja koiralatu löytyy Sotkast, tietoa täältä ja facebookista.

Myös Lauhanvuoren ja Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistojen Facebook-sivuilla on monesti ajankohtaista tietoa. Sivusto on lopettanut toimintansa, joten jatkossa päivittämisestä huolehtii Lauhanvuori – Hämeenkangas UNESCO Global Geopark.

Kauha-Hiihdon Facebook-sivuilla on myös aktiivista latutietoa etenkin Kauha-Hiihdon aikaan.

Kurikka

Uusimpana Kurikan kaupungin ajankohtaiset latutiedot ilmoitetaan näppärästi olosuhdepalvelussa täällä.

Kurikan kaupungin latutiedot on koostettu tänne ja koiraladuista löytyy tietoa täältä.

Jalasjärven alueen latutietoja päivitetään tänne.

Jurvan ja Kanta-Kurikan alueen latutietoja päivitetään tänne.

Jurvan osalta kannattaa ottaa myös seurata Jurvan Urheilijoiden Facebook-sivua sekä Instagramia. Sieltä löytyy hyvin tietoa myös tampatuista talvipoluista, jotka soveltuvat kävelyyn tai talvipyöräilyyn!

Kurikan kaupungilta löytyy Kurikan liikuntatoimi, joka päivittää satunnaisesti tietoja Facebook-sivulleen ja Instagramiin.

Jalasjärven alueella toimii Jalasjärven Jalas, jonka Facebook-sivuilla on latutietoja nähtävillä.

Karijoki

Karijoen latutietoja päivitetään Karijoen Facebook-sivuille.

Karijoelta löytyy myös Ulkoilukaveri-sovellus.

Teuva

Teuvan kunta päivittää SportTrackeriin latutietoja ja he ovat hiljattain myös ottaneet käyttöön Ulkoilukaverin. Teuvan Ulkoilukaveriin pääset tästä.

Pappilankankaan osalta löytyy hyvin tietoja heidän Facebook-sivuiltaan.

Isojoki

Isojoki päivittää latutietoja kunnan sivuille ja tänne.

Isojoelta löytyy myös Facebook profiili Urheilualueet Isojoki, johon tulee ajankohtaista latutietoa.

Isojoen ladut löytyvät myös ladulle.fi sivulta.

 

Tiedätkö vielä jonkin kanavan, jota kautta saat itse ajankohtaista latutietoa?

Vinkkaa siitä meille!

Voit olla yhteydessä Visit Suupohja sykähdyttää -hankkeeseen, Tuija tuija.takamaki(at)leadersuupohja.fi, +358(0)40 7055 801 tai Riikka riikka.timonen(at)leadersuupohja.fi, +358 (0)400 423 401.

 

Muita uutisia

Katso kaikki uutiset

Welcome Cyclist -tunnus

Pyörämatkailu kasvattaa hitaasti suosiotaan ympäri maailman. Monet matkaajat tekevät pitkiäkin pyörävaelluksia tai haluavat tutustua kiinnostaviin paikkoihin/kohteisiin pyörän penkiltä käsin. Suupohjankin alueelta löytyy paljon pyöräilyreittejä, joita

Mikä ihmeen STF?

Varmasti jokaiselle matkailun alan toimijalle on tuttua erilaiset sertifikaatit ja merkit, jotka eivät ehkä suoriltaan kiinnosta aiheena tai informaatio tulvan keskellä jäävät vähemmälle keskittymiselle. Otimme

Satumainen Suupohja

Visit Suupohja sykähdyttää -rinnalla on lähtenyt käyntiin nyt Satumainen Suupohja -hanke. Visit Suupohja sykähdyttää jatkuu 31.7.2024 asti kehittämisasiantuntija Tuija Takamäen vetämänä. Satumainen Suupohja -hankkeessa tavoitteena

Katso kaikki https://visitsuupohja.fi/ajankohtaista/
Site proudly made by Creative Crue logo