Karijoki

Karijoessa pieni pato, jonka yli menee valkoinen kaarisilta. Isoja kuusia kummallakin puoleella jokea.

Tervetuloa Karijoelle!

Karijoki (ruotsiksi Bötom) sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Karijoen ja Teuvanjoen laaksoissa Lapväärtinjoen pohjoispuolella. Viljavien peltoalueiden ohella kunnassa on laajat metsä- ja suomaastot. Pohjalaisena maaseutukuntana Karijoki tarjoaa asukkailleen väljyyttä ja luonnonläheisyyttä asumiseen sekä mutkattoman henkisen ympäristön yritystoiminnalle. Karijoki kuuluu Länsi-Suomen lääniin ja on yksi Suupohjan seutukunnan neljästä kunnasta.

Karijoella on tarjolla mielenkiintoisia matkailukohteita, joista tarkempi esittely sivustolla. Kuuluisin kohde lienee Susiluola, joka löydösten perusteella on Pohjoismaiden vanhin asuinpaikka. Susiluola sijaitsee Karijoen ja Teuvan alueella kulkevan Muinaisvuorten reitistön eteläisessä päässä. Reitistöt sopivat monentasoisille luonnossa liikkujille. Reittien varsille sijoittuvat laavut, kodat ja kämpät tarjoavat mahdollisuuden levähtämiseen ja eväiden syömiseen elävän tulen äärellä. Monet näistä reiteistä ovat talvella latuina.

Karijoella on pieneksi kunnaksi tarjolla monipuoliset palvelut kuntoiluun ja liikkumiseen. Kulttuuripalveluita löytyy kunnasta Karijoen ja Myrkyn museoista sekä monipuolisista kirjastopalveluista.

Majoitusvaihtoehdoissa on Karijoen alueella tarjolla paitsi mökki- että myös maatilamajoitusta. Aktiiviset yhdistykset ja järjestöt pyörittävät vuosittain toistuvia tapahtumia.

Karijoen kunta

Kristiinantie 3, 64350 Karijoki

www.karijoki.fi

Karijoki-Äppi

Ilmainen Karijoki -mobiilisovellus tuo ajankohtaiset tiedot kunnan tapahtumista, palveluista ja uutisista puhelimeen ja tablettiin helppokäyttöisellä ja laitteiden ominaisuuksia tehokkaasti hyödyntävällä tavalla.

Sovellus on ladattavissa älypuhelimille ja tableteille ja sovellus löytyy nimellä Karijoen kunta.

Matkailuneuvonta

Karijoen kunnanvirasto

Kristiinantie 3
64350 KARIJOKI
(06) 2413 5900
kunta@karijoki.fi

www.karijoki.fi

Site proudly made by Creative Crue logo