Jurvan leikkipaikat

Jurvan leikkipaikkojen kunnossapidosta vastaa Kurikan kaupunki.
Suuri osa kohteista sijaitsee lähellä piha- tai maanteitä, joten kannustamme jokaisessa kohteessa vieraillessa tarkkaavaisuuteen. Pidetään huoli että leikkipaikat pysyvät puhtaina ja kaikille turvallisina!

Täältä näet Jurvan leikkipaikat kartalle sijoiteltuna.

Sahantie

Sahantien leikkipuiston kiipeilyteline

Sahantie 3 | 62.684880, 21.982248

Jurvan keskustasta, aivan liikennepuiston ja Pump’n Sk8 -puiston sekä kiipeily- ja ketteryysradan läheltä löytyy Sahantien leikkipuisto. Leikkipuisto on kompakti mutta sisällöltään hyvin monipuolinen ja tarjoaa taatusti runsaasti mielekästä tekemistä perheen pienimmille. Leikkipaikkoja on niin ala-asteikäisille kuin sitä nuoremmille lapsillekkin.

Sahantien leikkipuiston liukumäkiSahantien leikkipuiston pienempi liukumäki ja jousikeinut

Säläisjärven leikkipaikat

Säläisjärven keinut

Kauhajoentie 24 | 62.662811, 21.988002

Säläisjärven Campingin yhteydessä, aivan uimarannan läheisyydessä, on useampi leikkipaikka. Yksi sijaitsee Campingin takana, josta löytyy muun muassa pieni liukumäki sekä trampoliini. Toinen leikkipaikka on enemmän leirintäalueen keskuudessa ja pääasiallisesti suunnattu alueella leiriytyville, mutta sitä voi niin halutessaan myös hyödyntää. Kolmas leikkipaikka löytyy aivan uimarannan liepeillä, nurmialueelta, josta löytyy muun muassa kiipeilyteline ja keinut.

Säläisjärven kiipeilyteline-liukumäkiSäläisjärven liukumäki ja trampoliiniSäläisjärven leikkipaikan hiekkalaatikko

Jurvan yhtenäiskoulu & urheiluhalli

Jurvan yhtenäiskoulu

Peurantie 5 | 62.683499, 21.981758

Jurvan yhtenäiskoulun pihapiiristä löytyy laaja valikoima leikkipaikkoja, jotka luonnollisesti soveltuvat parhaiten alakouluikäisille lapsille. Paikan päältä löytyy niin kiipeilykuutioita kuin monia, erilaisia keinuja. Yhtenäiskoulun urheilukentän toisella puolella sijaitsevan Urheiluhallin ja koulun pihan välillä on myös muutamia leikkipaikkoja.

Jurvan yhtenäiskouluJurvan yhtenäiskoulu / urheiluhalli

Site proudly made by Creative Crue logo