Jalasjärven leikkipaikat

Jalasjärven leikkipaikkojen kunnossapidosta vastaa Kurikan kaupunki.
Suuri osa kohteista sijaitsee lähellä piha- tai maanteitä, joten kannustamme jokaisessa kohteessa vieraillessa tarkkaavaisuuteen. Pidetään huoli että leikkipaikat pysyvät puhtaina ja kaikille turvallisina!

Täältä näet Jalasjärven leikkipaikat kartalle sijoiteltuna.

Laaksokujan leikkikenttä

Laaksokujan leikkikenttä

Kappalaisentie 10 | 62.502836, 22.750025

Kävelypolun varrelle sijoitettu Laaksokujan leikkikenttä on sisällöltään monipuolinen kompaktista koostaan huolimatta. Paikan päältä löytyy niin hiekkalaatikko, kiipeilytelineitä, karuselli sekä monia eri keinuja. Leikkipaikkoja löytyy niin vanhemmille kuin nuoremmillekin perheen pienimmille.

Laaksokujan leikkikenttä

Mutkakujan leikkikenttä

Mutkankujan leikkikenttä

Laaksotie 13 | 62.500908, 22.747033

Laaksotieltä Mutkankujalle vievän kävelypolun molemmin puolin löytyy tekemistä koko perheelle. Toiselta puolelta löytyy leikkikenttä moninaisine eri keinuineen, kiipeilytelineineen sekä hiekkalaatikkoineen. Leikkikenttää vastapäätä löytyy suuri nurmikkokenttä, josta löytyy kaksi isoa jalkapallomaalia.

Mutkankujan ruohokenttä jalkapallomaaleineen

Ilkankallion leikkikenttä ”Muumipuisto”

Muumipuiston Muumitaloa muistuttava liukumäki ja hiekkalaatikko

Erkinkuja 1 | 62.484867, 22.785457

Tove Janssonin Muumeista inspiroitunut leikkipuisto sijaitsee lähellä risteysaluetta, jonka vuoksi on myös helposti saavutettavissa. Pienestä koostaan huolimatta Muumipuisto on sisällöltään monipuolinen ja tarjoaa perheen pienimmille Muumifaneille tilaisuuden laskea liukumäkeä Muumitalosta, leikkiä hiekkalaatikolla ja keinua monessa erilaisessa keinussa.

Muumipuiston Nuuskamuikkunen-jousikeinuMuumipuiston muumiteemainen liukumäkiMuumipuiston keinut

Myllytien leikkikenttä

Myllytien leikkipuisto

Tarpisentie 10 | 62.498000, 22.752919

Vaatimattoman kokoinen leikkipuisto pitää sisällään niin hiekkalaatikon, keinun ja jousikeinun kuin myös liukumäen. Leikkipuiston vieressä kulkeva tie ei ole erityisen ruuhkainen.

Myllytien leikkipuisto

Niementien leikkikenttä

Niementien kenttä

Niementie 20 | 62.479860, 22.768518

Niementien varrella sijaitseva leikkipaikka on kooltaan vaatimaton ja soveltuu parhaiten nuoremmille lapsille. Paikalta löytyy kaksi liukumäkeä, joista toisen yhteydessä on kiipeilyteline. Näiden lisäksi löytyy myös keinuja ja karuselli.

Niementien kenttä

Parkkarintien kenttä

Parkkarintien kenttä

Parkkarintie 9 | 62.498668, 22.768587

Suojaisan metsän ympäröimä, tien varrella sijaitseva Parkkarintien kenttä tarjoaa puuhaa monipuolisesti perheen pienimmille. Paikan päältä löytyy yhteensä jopa neljä erilaista liukumäkeä, hiekkalaatikko, keinuja sekä jousikeinu.

Parkkarintien kenttäParkkarintien kentän liukumäki

Penttilänkujan kenttä

Penttilänkujan kenttä

Penttilänkuja 3 | 62.496202, 22.760306

Laajan nurmialueen kyljestä löytyvä Penttilänkujan kenttä tarjoaa laajasti puuhaa kaiken ikäisille lapsille. Sieltä löydät piknik-pöydän ohella myös kiipeilytelineitä, keinuja, hiekkalaatikon ja muita virikkeitä. Leikkikentän vieressä on myös skeittiramppi.

Penttilänkujan kenttäPenttilänkujan kentän skeittiramppi

Puskanpuiston kenttä

Puskanpuiston kenttä

Välitie 13 | 62.492281, 22.783024

Välitien rinnalta löytyvä, osin suojaisa Puskanpuiston kenttä on tarjonnaltaan laaja ja monipuolinen. Isolta leikkikentältä löytyy puuhaa kaiken ikäisille lapsille, muun muassa hiekkalaatikon, keinujen ja kiipeilytelineiden muodossa. Leikkipaikalla on hyvin tilaa myös vapaamuotoisempaan leikkimiseen.

Puskanpuiston kenttäPuskanpuiston kenttä

Rajalan kenttä

Rajalan kenttä

Rajalantie 22 | 62.482711, 22.745565

Rajalantieltä Perävainiontielle vievän kävelypolun varrella, suuren nurmialueen ympäröimänä löytyy Rajalan kenttä. Leikkikentällä ja sen ympäristössä on runsaasti tilaa myös vapaamuotoisempiin leikkeihin, mutta paikan päältä löytyy myös liukumäki ja keinuja. Vastapäätä leikkikenttää löytyy nurmialue ja tennisverkko.

Rajalan kenttäRajalan kentän viereinen tennisverkko

Ratsukujan kenttä

Ratsukujan kenttä

Ratsukuja 10 | 62.483808, 22.774921

Avoimen nurmialueen kulmasta löytyvä leikkipaikka on kompaktista koostaan huolimatta monipuolinen. Sieltä löytyy liukumäet niin pienemmille kuin vähän vanhemmillekin laskijoille, keinuja, kiipeilyteline ja karuselli. Aivan leikkipaikan vieressä on myös nurmialue josta löytyy myös jalkapallomaalit.

Ratsukujan kenttäRatsukujan kentän jalkapallomaalit

Viikerin kenttä

Viikerin kenttä

Puskantie 12 | 62.491575, 22.765582

Herttaisen värikäs, pienikokoinen leikkipuisto löytyy Puskantieltä lähtevän Rinnekujan varrelta. Puiden suojissa olevasta leikkipuistosta löytyy niin kiipeilytelinettä, keinua, majaa kuin jousikeinuakin perheen pienimpien käyttöön.

Viikerin kenttäViikerin kenttäViikerin kentän pieni liukumäki

Site proudly made by Creative Crue logo