Kangasjärven rannalla kasvaa koivuja, kauemmpana näkyy laituri ja hyppytorni.

Kangasjärvi

Lauhanvuoren kupeesta Isojoelta löytyy kirkasvetinen ja kalaisa Kangasjärvi. Kangasjärvi on suosittu kesänviettopaikka niin paikkakuntalaisille kuin kauempaakin tuleville. Leirintäalue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

Kangasjärven vesi on kirkasta ja vilvoittavaa. Järven veden kirkkaus ja viileys johtuvat veden alkuperästä, järveen ei laskeudu jokia vaan pohjavesi pulppuaa järveen lähteistä.

Alueelta löytyy kymmenisen leirintämökkiä sekä matkailuauto- ja vaunupaikkoja sekä telttailualue. Leirintäalueen aukiolon aikana rannassa lämpenee sauna, jossa viilentävän uinnin jälkeen voi nauttia lempeistä löylyistä. Saunan käytöstä peritään pieni maksu ja sen voi maksaa tulleessaan kioskille. Leirintäalueen kioskissa voi aukioloaikojen puitteessa herkutella jäätelöllä tai sammuttaa nälkänsä maittavalla hampurilaisaterialla. Makkaranpaistoon ja omien eväiden nauttimiseen löytyy myös hyvät puitteet, alueeltalöytyy kaksi tulipaikkaa grilliriihi ja grillikatos.

Kangasjärven rannalla sijaitseva ranta-alue on Isojoen kunnan omistuksessa ja kaikkien yleisessä käytössä. Kesäkaudella leirintäalueen palveluista vastaa alueella toimiva yrittäjä. Uimarannalta Lapsille riittää temmeltämistä isolla leikkikentällä ja rantahiekalla. Alueella on kaksi laituria, josta toisella on myös hyppytorni. Rannalta löytyy myös lentopallokenttä.

Talvisin Kangasjärvellä on mahdollista harrastaa talviuintia, toiminnasta vastaa Suupohjan avantouimarit ry.

Käymälät ja pukukopit löytyvät ulkorakennuksesta.

Kohteen tiedot päivitetty: 12.4.2023

Site proudly made by Creative Crue logo