Järvi-Tarkka

Kauhajoella sijaitseva Järvi-Tarkan luonnonsuojelualue on 49 hehtaarin kokoinen tilakokonaisuus, joka sijaitsee Aikalanjärven eli Uuronjärven rannalla. Tila on ollut pitkään luonnontilassa eli se on monipuolinen kokonaisuus

Ikkelänjärvi Seurantalo Ilmolan ladut

Ikkelänjärviseura ry:n Ilmolassa on 1,5 km mittainen valaistu latu. Latukartta löytyy lähtöpaikan valotolpasta. Upeassa seurantalon valaistussa pihassa on myös hyvä pulkkamäki lapsille sekä grillikota.

Filppulan koulun ladut

Kauhajoella Filppulan koulun ladut tehdään koulun ja päiväkodin ympäristöön. Filppulan alueella on myös pitempi latu, joka kiertää läheisellä pellolla.

Pukkilan koulun latu

Kauhajoella Pukkilan koulun vieressä olevalla pellolla on perinteisen hiihtotavan latu, joka soveltuu aloiteleville hiihtäjille. Ladun hoidosta vastaa kaupungin kunnossapitoyksikkö.

Aron päiväkodin ladut

Aronkylän päiväkodin viereisellä pellolla menee latu. Latu on haastavuudeltaan helppo.

Rinnemäen ladut

Kauhajoen Rinnemäen kuntoradalla 2,3 km ladut, ladulla pystyy hiihtämään sekä vapaata-, että perinteistä hiihtoa. Latu on haastavuudeltaan helppo. Koulukeskuksesta tehdään lumitilanteen niin salliessa yhdyslatu Rinnemäkeen.

Laitasaaren ladut

Kauhajoen Laitasaaren pururadalla oleva hiihtolatu. Valittavana on 2 km mittainen Siljan lenkki, 4 km mittainen lenkki tai 5,7 km mittainen Jukan oikoonen. Valot saa Laitasaaren

Hangaskylän Metsäpirtin latu

Kauhajoen Hangaskylän Metsäpirtin ympäristössä on 1 km mittainen valaistu hiihtolatu. Metsäpirtin läheisyydessä on myös laavu, johon voi mennä nauttimaan luonnosta tai paistamaan makkaraa.

Hyypän ladut

Kauhajoella sijaitsevalta Hyypän majalta pääsee hiihtämään kauniisiin hyypänjokilaakson maisemiin. Vaihtoehtoina on 3 km ja 10 km pitkä peltolatu tai lyhyemmät vaihtoehdot 1,5 km tai 2,5

Site proudly made by Creative Crue logo