Ikkelänjärvi Seurantalo Ilmolan ladut

Ikkelänjärviseura ry:n Ilmolassa on 1,5 km mittainen valaistu latu. Latukartta löytyy lähtöpaikan valotolpasta. Upeassa seurantalon valaistussa pihassa on myös hyvä pulkkamäki lapsille sekä grillikota.

Filppulan koulun ladut

Kauhajoella Filppulan koulun ladut tehdään koulun ja päiväkodin ympäristöön. Filppulan alueella on myös pitempi latu, joka kiertää läheisellä pellolla.

Pukkilan koulun latu

Kauhajoella Pukkilan koulun vieressä olevalla pellolla on perinteisen hiihtotavan latu, joka soveltuu aloitteleville hiihtäjille. Ladun hoidosta vastaa kaupungin kunnossapitoyksikkö.

Aron päiväkodin ladut

Aronkylän päiväkodin viereisellä pellolla menee latu. Latu on haastavuudeltaan helppo.

Rinnemäen ladut/kuntoreitti

Kauhajoen Rinnemäen kuntorata on noin 2,3 km pitkä ja siihen vedetään talvella latu. Ladulla pystyy hiihtämään sekä vapaata että perinteistä hiihtoa. Latu on haastavuudeltaan helppo.

Laitasaaren ladut/kuntoreitti

Kauhajoen Laitasaaren kuntoreitistö sijaitsee Kurikan ja Kauhajoen rajamailla. Valittavana on 2 km mittainen Siljan lenkki, 4 km mittainen lenkki tai 5,7 km mittainen Jukan oikoonen.

Hangaskylän Metsäpirtin latu

Kauhajoen Hangaskylän Metsäpirtin ympäristössä on 1 km mittainen valaistu hiihtolatu. Metsäpirtin läheisyydessä on myös laavu, johon voi mennä nauttimaan luonnosta tai paistamaan makkaraa.

Hyypän ladut/kuntoreitti

Kauhajoella sijaitsevalta Hyypän majalta pääsee hiihtämään kauniisiin hyypänjokilaakson maisemiin. Ladut kulkevat kuntorata pohjia sekä alueen maastoja pitkin. Vaihtoehtoina on 3 km ja 10 km pitkä

Site proudly made by Creative Crue logo