Satumainen Suupohja

Visit Suupohja sykähdyttää -rinnalla on lähtenyt käyntiin nyt Satumainen Suupohja -hanke. Visit Suupohja sykähdyttää jatkuu 31.7.2024 asti kehittämisasiantuntija Tuija Takamäen vetämänä.

Satumainen Suupohja -hankkeessa tavoitteena on Visit Suupohja -sivuston sekä alueen matkailullisten palvelujen kehittyminen ja uudenlainen näkyvyys. Hankkeen kehittämistoimenpiteillä tuodaan aluetta esiin XR-teknologialla tuotettujen 360⁰ videoiden, kuvien ja 3D mallinnusten avulla. Hankkeessa kerätään alueelta matkailussa hyödynnettäviä tarinoita, joita sitten hyödynnetään sivustolla ja muussa materiaalissa monipuolisesti. Testaamme myös bussikuljetusta alueen kansallispuistoihin lähialueen rautatieasemilta pienimuotoisesti.

Hankkeesta, sen tapahtumista ja toimenpiteiden toteutumisesta löydät tietoa Leader Suupohjan nettisivuilta sekä tästä artikkelista.

Huhtikuu 2024

Satumainen Suupohja -hanke käynnistyi tammikuussa. Jälleen ollaan tärkeällä asialla kehittämässä Visit Suupohjaa ja alueen matkailua. Mitä hankkeessa sitten on meneillään?

Tässä tiivistettynä tärkeimpien toimenpiteiden etenemistä!

Hankkeen toimenpiteet käynnistyivät yleisen materiaalin luomisella Sustainable Travel Finland ja Welcome Cyclist -merkeistä, joista tehtiin artikkelit Visit Suupohjan nettisivuille. Sustainable Travel Finland -merkistä tehtiin myös yrittäjän kokemus video, joka löytyy artikkelista ja YouTube kanavaltamme.

Ensimmäisen infotilaisuus on myös jo sovittuna ja ilmoittautuminen on käynnissä! Tilaisuudessa saat tietoutta ja kokemuksia kyseisistä merkeistä. Tarjolla myös tietoutta Geofoodista ja tietoutta siitä mitä mahdollisuuksia on puskurivyöhykkeeseen kuulumisesta!

Hankkeen ehkä eniten kiinnostusta herättänyt toimenpide eli bussikuljetukset kansallispuistoihin ovat myös kovan suunnittelun alla! Aika paljon on valmiina, mutta valitettavasti vielä joudutaan odotella tarkemman ajankohdan julkaisua ja ilmoittautumistakin. Juna-aikatauluja ei muun muassa vielä ole tiedossa.

Alueen tarinoiden, 360° -kuvien ja videoiden kuvaukset käynnistyvät kevään edetessä ja kelien kaunistuessa, kun luonto alkaa hieman heräämään eloon talven jäljiltä.

Hankkeen etenemisestä ja toimenpiteistä tulee tiedotteita Leader Suupohjan ja Visit Suupohjan sivuille ja someen, joten kannattaa napata ne seurantaan!

 

Kesäkuu 2024

Kesäkuu menee pian puolivälissä. Mitä on kerennyt tapahtumaan?

Infotilaisuus Sustainable Travel Finland ja Welcome Cyclist -merkeistä jouduttiin perumaan ja se järjestetään syksyllä. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Bussikuljetukset on lyöty lukkoon, ne toteutuvat 14.9. ja 15.9. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin!

Alueen tarinoiden, 360° -kuvien ja videoiden kuvaukset ovat lähteneet käyntiin. Ensimmäiset 360°-kuvaukset on tehty ja 3D-mallinukset tehtynä. Lisää kuvausreissuja kumminkin siintää edessä ja materiaalin käsittelyyn menee tovi.

Visit Suupohja oli isosti mukana myös Raitilla-lehdessä! Huomasitteko tämän? Lisää materiaalia on myös tulossa vielä erilaisten esitteiden muodossa ja olemme mukana myös Kauhajoen Erämessuilla!

 

Riikka Timonen

Hankevastaava

Satumainen Suupohja -hanke

riikka.timonen(at)leadersuupohja.fi
+358 (0)50 371 6737

Muita uutisia

Katso kaikki uutiset

Welcome Cyclist -tunnus

Pyörämatkailu kasvattaa hitaasti suosiotaan ympäri maailman. Monet matkaajat tekevät pitkiäkin pyörävaelluksia tai haluavat tutustua kiinnostaviin paikkoihin/kohteisiin pyörän penkiltä käsin. Suupohjankin alueelta löytyy paljon pyöräilyreittejä, joita

Mikä ihmeen STF?

Varmasti jokaiselle matkailun alan toimijalle on tuttua erilaiset sertifikaatit ja merkit, jotka eivät ehkä suoriltaan kiinnosta aiheena tai informaatio tulvan keskellä jäävät vähemmälle keskittymiselle. Otimme

Väreen joulutarina

Lumi on laskeutunut Katikankanjoniin ja pakkanen narskauttelee puita ympäristössä. Muuten onkin hyvin hiljaista. On jouluaatto. Väre päättää lähteä pienelle kävelylle. Varmoin tassun askelin Väre etenee

Katso kaikki https://visitsuupohja.fi/ajankohtaista/
Site proudly made by Creative Crue logo