Pulkkamäet

Talvisessa maastossa nainen ja lapsi menossa laskemaan mäkeä, pitävät toisiaan kädestä ja katsovat hymyileen kameraan.

Vauhdin huumaa pulkkamäestä! Kaiva esiin pulkka, liukuri tai vaikkapa rattikelkka ja lähde nauttiman talvesta koko perheen voimin.

Suurimmalla osalla pulkkamäistä ei ole ylläpitoa, minkä takia niiden kunto vaihtelee hyvin paljon kelien mukaan.

Pulkkailessakin tulee muistaa turvallisuus ennen kaikkea!

Kurikka

Seurakuntalon takana

Kurikan seurakuntalon takana on isohko ja suosittu pulkkamäki, joka laskee joen rantaan. Seurakuntalon osoite on Kurikantie 21, 61300 Kurikka.

Kärjenmäen kota

Kärjenmäen kodan vieressä on pieni pulkkamäki. Kota sijaitsee Kurikan Jalasjärvellä Kärjenmäentien varressa. Kärjenmäentie 390, 61680 Kurikka.

Loukajanvuori

Kurikan Luovankylässä sijaitsevalla Loukajanvuorella on näköalatorni ja kota, jonka läheisyydessä on pulkkamäki. Loukajanvuoren parkkipaikka sijaitse Luovankujan varressa. Loukajanvuoresta lisätietoa täältä.

Teuva

SnowPark Parra

SnowPark Parrassa on pulkkamäki laskettelurinteen vieressä. Luovantie 700, 64700 Teuva. Lisätietoja SnowParkin nettisivuilta.

Pappilankangas

Pappilankankaalla on  Teuvan Rivakka Kirkonkylän kyläosaston ylläpitämä pulkkamäki. Hiihtomajantie 213, 64700 Teuva.

 

Karijoki

Paarmanninvuori

Paarmanninvuorella on pulkkamäki osoitteessa Kristiinantie 167, 64350 Karijoki.

Kauhajoki

Hyypän maja

Hyypän majalla on valaistu pulkkamäki. Könnönkyläntie 25, 61940 Hyyppä. Kauhajoen pulkkamäkien ajankohtaisen tilanteen voi tarkastaa täältä.

Ikkelänjärvi Seurantalo Ilmola

Ikkeläjärven kylätalon pihapiirissä on pulkkamäki ja upea kota, joita voi käyttää vapaasti. Rytinevantie 6, 61880 Ikkeläjärvi. Kauhajoen pulkkamäkien ajankohtaisen tilanteen voi tarkastaa täältä.

Koulukeskus

Koulukeskuksen pihassa on pieni pulkkamäki. Pulkkamäellä ei ole ylläpitoa. Aninkuja 3-5, 61800 Kauhajoki. Kauhajoen pulkkamäkien ajankohtaisen tilanteen voi tarkastaa täältä.

Filppulan koulu

Filppulan koulun pihassa on pieni pulkkamäki. Pulkkamäellä ei ole ylläpitoa. Rekitie 18, Kauhajoki. Kauhajoen pulkkamäkien ajankohtaisen tilanteen voi tarkastaa täältä.

Laitasaaren Ulkoilualue

Laitasaaren Ulkoilualueella on pulkkamäki, johon saa valot kylätalon seinässä olevasta katkaisimesta. Pihapiiristä löytyy myös kota. Kauhajoen pulkkamäkien ajankohtaisen tilanteen voi tarkastaa täältä.

Urheilukeskus

Kauhajoen urheilukeskuksen kentän reunassa on pulkkamäki. Kenttätie 15, 61800 Kauhajoki. Kauhajoen pulkkamäkien ajankohtaisen tilanteen voi tarkastaa täältä.

Sotka

Sotkanrinteiltä löytyy pulkkamäki ja se sijaitsee Sotkanmäen huipulla, Sotkapirtin vieressä. Sotkantie 180 61800 Kauhajoki. Kauhajoen pulkkamäkien ajankohtaisen tilanteen voi tarkastaa täältä.

Site proudly made by Creative Crue logo