Pikku Kakkonen vieraili Kauhajoella

Keskiviikkona 15. kesäkuuta Virkun Jokirantapuisto Kauhajoella täyttyi pienokaisista ja heidän vanhemmistaan. Ei ole sattumaa, että perheet ovat saapuneet puistoon tänä aurinkoisena iltapäivänä. Yli 40 vuotta televisiossa pyörinyt Pikku Kakkonen saapui Kauhajoelle osana televisio-ohjelman kesäkiertuetta. Kolmetuntista ulkoilmatapahtumaa oli Pikku Kakkosen lisäksi järjestämässä alueen Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset ja Kauhajoen kaupunki. Tapahtuma oli osana Kriuhnaasuja, vuosittain Kauhajoella järjestettävää kulttuuriviikkoa.

Iina Suominen ja Susanna Volanto ovat toimineet ohjelman juontajina.

Paikalle oli löytänyt moni ohjelmasta tuttu kasvo. Esiintymislavan läheisyydessä törmäsin Iina Suomiseen ja Susanna Volantoon, jotka ovat toimineet ohjelman juontajina. He kertoivatkin Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertueen vierailevan kymmenellä eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Jokainen konsertti on räätälöity omalle paikkakunnalle sopivaksi, mutta konserteissa yhdistyvät laulut ja leikit, joihin myös yleisö pääsee osallistumaan. Konsertit taltioidaan ja näytetään Pikku Kakkosessa heinäkuun ja elokuun aikana. Kauhajoella kuvattu konsertti nähdään televisioissa 20. elokuuta.

Juontajille Kauhajoki ei ollut entuudestaan kovin tuttu, mutta Etelä-Pohjanmaalla molemmat ovat ennestään käyneet niin töiden kuin sukulaisten perässä. Kesä on myös juontajien lempiaikaa. Juontajat nimesivätkin kaksi asiaa, joita rakastavat kesässä: Suominen pitää kesäiltojen lämmöstä ja tuoreista mansikoista. Volanto taas nimeää kukista ja tuulenvireistä tulevan kesän tuoksun ja viileän jäätelön.

Xena-koira sai ihmisiltä paljon rapsutuksia.

Puistossa oli konsertin lisäksi paljon muuta koettavaa ja nähtävää. Oheisohjelmaa Ylen kanssa järjestivät paikalliset yhdistykset ja tekijät. Kennelliiton kaverikoirat olivat niin lasten kuin aikuistenkin mieleen ja karvakaverit saivat paljon rapsutuksia paikallaolijoilta. Kävijöille oli myös tarjolla erilaista purtavaa, aina metrilakuista lättyihin. Puiston perällä seissyt paloauto herätti myös kiinnostusta, erityisesti perheen pienimpien parissa.

Paloauto herätti myös mielenkiintoa.

Yllätyin positiivisesti, kuinka paljon ihmisiä puistoon oli saapunut. Eikä mikään ihme, sillä tapahtumalle sattui varsin otollinen sää: aurinko paistoi kirkkaasti taivaalta ja puistossa vallitsi lämmin kesäilma. Tapahtuma varmasti jäi monen pienen mieleen, eihän Pikku Kakkosta joka päivä näe livekonserttina.

 

– Vikke Mikkilä

Muita uutisia

Katso kaikki uutiset

Mistä näen latutiedot?

Latutiedot ovat kyllä yksi ongelmista, joka vaivaa hiihdosta pitäviä tai sen aloittamista suunnittelevia. Sää olosuhteiden vaihtelun takia ladut saattavat nopeastikkin mennä huonoon kuntoon. Toinen ongelma

Visit Suupohja sykähdyttää

Visit Suupohja sykähdyttää -hankkeessa kehitetään Visit Suupohja -brändiä ja Visit Suupohja -sivustoa siten, että se vastaa yhä paremmin alueen asukkaiden ja matkailijoiden tarpeita. Hankkeessa on

Kesän viimeiset menovinkit

Heinäkuun vaihtuessa elokuuhun pitkät kesäillat lyhenevät ja kuumat hellepäivät hellittävät. Vaikka lomapäivät ovatkin loppumaisillaan, haluaisin viimeisessä kesäblogissani jakaa tärppejä kesän viimeisiin tapahtumiin. Lisäksi haluaisin esitellä

Katso kaikki https://visitsuupohja.fi/ajankohtaista/
Site proudly made by Creative Crue logo