Korven jotos

Korven jotoksen reittejä on useita ja niistä voi valita itselleen mieluisan. Ne kulkevat Korvenkylän ja Hakunin maastoissa Kurikassa. Maasto on suhteellisen tasaista mutta monimuotoista. Lähtöpaikkoja on useita ja ne vaihtelevat reittien mukaan.

Korven jotos I on  noin 4,3 km pitkä reitti. Voit valita lähtöpaikaksi Hakunin Hevos- ja Kotieläintilan tai Hakunin kuntoradan parkkipaikan. Reitillä on kaksi laavua Ylevän laavu ja Kalliojärven laavu.

Korven jotos II on noin 4,2 km pitkä reitti. Lähtöpaikaksi voi valita tälle reitille myös Hakunin Hevos- ja Kotieläintila tai Ailasalin. Reitillä on kolme laavua Korven laavu, Kallionpään laavu ja kota sekä Matin laavu.

Korven jotos III on 6,9 km pitkä reitti, joka kulkee pienen pätkän verran samoja polkuja kuin Korven jotos II. Reitille kuuluu tämän ansiosta myös laavut Korven laavu ja Matin laavu. Reitille pystyy lähtemään kolmesta eri kohtaa Korpilinnan taukopaikan, Korentien lanssipaikan tai Ailasalilta.

Lohiluoman jotos on näistä neljästä reitistä pisin eli 7,2 km.  Reitti kulkee osittain samoja polkuja muiden Korven jotos reittien kanssa. Reitillä on kolme laavua Kuusisen laavu, Korven laavu ja Ylevän laavu. Reitille lähdetään Hakunin kuntoradan parkkipaikalta.

Talvisin osa Korven Jotoksien reiteistä tampataan, joten niillä voi kulkea myös talvisin. Katso tamppattujen reittien tiedot ja tilanne Korven jotoksen facebookista.

Kohteen tiedot päivitetty: 13.6.2024

Site proudly made by Creative Crue logo